Να στείλετε μήνυμα

Πώς να εγκαταστήσετε ατσάλινο σκελετό σκελετό σύνθετο σωλήνα;

November 13, 2023

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να εγκαταστήσετε ατσάλινο σκελετό σκελετό σύνθετο σωλήνα;

Όταν συνδέετε και εγκαταστήσετε σωλήνες από πλαστικό σύνθετο, πρέπει να μάθετε τη σωστή μέθοδο.θα προκαλέσει βλάβη στον σωλήνα και διάφορα προβλήματα θα προκύψουν κατά τη χρήση.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να εγκαταστήσετε ατσάλινο σκελετό σκελετό σύνθετο σωλήνα;  0
1Οι σωλήνες από σίδηρο χρησιμοποιούνται για την υπόγεια τοποθέτηση και η κατασκευή τους πρέπει να συμμορφώνεται αυστηρά με τις προδιαγραφές.
2Τα συστήματα αγωγών κάτω των 2,5mpa (συμπεριλαμβανομένων των 2,5mpa) συνδέονται με συνηθισμένες μεθόδους ηλεκτροσύνδεσης.και στη συνέχεια σύνδεση ηλεκτροσύνδεσηςΟι φλάντζες ηλεκτροσύνδεσης χρησιμοποιούνται για τη σύνδεση σωλήνων με άλλα υλικά.
3. Σύνδεση σωλήνα ατσάλινου σύρματος: Η μέθοδος σύνδεσής του είναι παρόμοια με αυτή των σωλήνων PE. Χρησιμοποιεί ηλεκτρικά εξαρτήματα σωλήνων θερμής τήξης για να συγκολλήσει τη σύνδεση, καθιστώντας τη σύνδεση σταθερή και εύκολη στη χρήση.Τα ηλεκτρικά εξαρτήματα σωλήνων θερμής τήξης περιλαμβάνουν άμεσαΓια τη στερέωση των αρθρώσεων πρέπει να χρησιμοποιούνται κεντρικοί μηχανισμοί, ώστε να διευκολύνεται η στρογγυλοποίηση και το κέντρο και να αποφεύγεται η μετακίνηση των συστατικών των αρθρώσεων.η οποία είναι ευεργετική για την εξασφάλιση της ποιότητας συγκόλλησης.

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. Anna qian
Τηλ.: : +86 15852662859
Φαξ : 86-510-85881876
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)