Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Εταιρικό Προφίλ

Ο σωλήνας υψηλών βουνών αφιερώνεται στην κατασκευή και τις πωλήσεις των διάφορων ειδών πλαστικών σωλήνων και συναρμολογήσεων. Και μπορούμε να παρέχουμε μια επαγγελματική μέθοδο λύσης για ένα πλήρες σύστημα σωλήνων. Η παραγωγή και ο όγκος πωλήσεων των κύριων προϊόντων των σωλήνων & των συναρμολογήσεων HDPE/PVC/PPR ταξινομούν μεταξύ του υψηλότερου στη βιομηχανία.

 

Η επιχείρηση καλύπτει μια περιοχή περίπου 200.000 τετραγωνικών μέτρων και διοργανώνει 6 εργαστήρια, 30 γραμμές παραγωγής, 300 εργαζομένους, και 200.000 τόνους ετήσιας δυνατότητας. Είναι μια περιεκτικά επιστήμη, βιομηχανία, και ένα εμπόριο επιχειρηματικής ενσωμάτωσης. Οι βιομηχανίες που περιλαμβάνονται είναι έρευνα, παραγωγή, ανάπτυξη, κατασκευή, και πολυμερή υλικά των πλαστικών σωλήνων. Όλα τα προϊόντα καλύπτουν τις απαιτήσεις των εθνικών προτύπων επιθεώρησης ή των προτύπων επιχειρηματικής επιθεώρησης.

 

Από την καθιέρωσή της, η επιχείρηση έχει επικεντρωθεί στην κατασκευή ενός δικτύου διεθνούς μάρκετινγκ και βελτιστοποίηση της διαχείρισης αλυσιδών εφοδιασμού, όπου έχουμε καθιερώσει μια μακροπρόθεσμη στρατηγική σχέση συνεργασίας με τις πολυάριθμες μεγάλες επιχειρήσεις στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Στηργμένος στα ευρέα επιχειρησιακά κανάλια και την επαγγελματική πείρα μας, παρέχουμε πιό skillfully τα προϊόντα της σταθερής αλλά διαφοροποιημένης ποιότητας, μαζί με την εύκαμπτη, ιδιαίτερα αποδοτική & διακριτική υπηρεσία για να ικανοποιήσουμε το συνεργάτη μας στην ανταγωνιστικότερη τιμολόγηση.

 

Αποτελεσματικά θεραπεύοντας τους πελάτες μας ως συνεργάτες με την ειλικρίνεια, η ειδίκευση και η ικανοποίηση είναι η διευθυντική αρχή μας. Στο στήριγμα μιας αφιερωμένης τεχνικής ομάδας, που γεμίζουν με την ευρεία και βαθιά γνώση και την πρακτική στους σωλήνες και το παγκόσμιο εμπόριο για 11 έτη, η επιχείρηση είναι κύρια της πλούσιας εμπειρίας στον έλεγχο ποιότητας των προϊόντων, την τεχνική λύση, την οργάνωση διοικητικών μεριμνών, τη βελτιστοποίηση συσκευασίας, λειτουργία λιμένων, κ.λπ., η οποία αποτελεί την πρώτης τάξεως διαχείριση ελέγχου δαπανών της και εξασφαλίζει για να διατηρήσει το συντριπτικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα πέρα από άλλες. Σύμφωνα με την αρχή το προνομιακές κόστος και τη συλλογική ανάπτυξη, η επιχείρηση έχει διαμορφώσει μια ενδιαφέρουσα κοινότητα για χρόνια με τους πελάτες της στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Ειλικρινά για να ενισχύσει μια ευχάριστη αμοιβαία εμπιστοσύνη, η συνεταιριστική, win-win, και προστιθεμένης αξίας βιώσιμη συνεργασία είναι αυτό που επιτυγχάνουμε για να αυξηθούμε μαζί με σας!

Ιστορία

Έτος 2009 καθιερωμένο Wuxi Haiyi
Έτος 2013 οι πωλήσεις έφθασαν σε 100 εκατομμύρια
Έτος 2014 καθιερωμένο Jiangsu Haiwei και υψηλό βουνό
Το έτος 2015 βελτίωσε το σύστημα ανεφοδιασμού και μάρκετινγκ
Έτος 2017 μάρκετινγκ δικτύων SEO
Έτος 2018 που αναγνωρίζεται ως «ιδιωτικές επιστήμη & τεχνολογία Enterprice Jiangsu»
Έτος 2019 που αναγνωρίζεται ως «επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας Jiangsu»
Έτος 2019 διαδοχικά περασμένο GB/T19001-2016/ISO9001: 2015 σύστημα διαχείρισης
Τμήμα ηλεκτρονικού εμπορίου έτους 2020 καθιερωμένο
Κίνηση έτους 2022 προς ένα νέο γραφείο στην περιοχή Jingkai

Υπηρεσία

Τα συστήματα σωλήνων υψηλών βουνών έχουν κατασκευάσει τα εγκεκριμένα προϊόντα του ISO 4427 δεδομένου ότι η προστασία καταναλωτών εξουσιοδοτήθηκε αρχικά
βιομηχανία. Σύμφωνα με τις διεθνείς τάσεις, το υψηλό βουνό είναι πρωτοπόρος στην αγορά στη μετατροπή στα αμόλυβδα υλικά. Η δέσμευσή μας για την ποιότητα και την ασφάλεια κατασκευάζει όλους τους σωλήνες και τα συστατικά σε μια αναγνωρισμένη ISO9001 δυνατότητα.

 

Το υψηλό βουνό είναι πάντα δεσμευμένο στην εύρεση των καλύτερων λύσεων για την παροχή νερού και την αποξήρανση για όλους τους πελάτες, πάντα που πληρώνουν τη πολλή προσοχή στα προϊόντα και τις αγορές, και που παρέχουν μια πλήρη λύση για το σύστημα διαχείρισης για πολλές γνωστές περιπτώσεις εφαρμοσμένης μηχανικής εμπορικών σημάτων στον κόσμο για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των διαφορετικών καταναλωτικών ομάδων. Η πεπειραμένη ομάδα μας θα παράσχει ειλικρινά τα ποιοτικά προϊόντα και τις υπηρεσίες στους πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Η ομάδα μας

Έχουμε την ομάδα εξαγωγής μας, την ομάδα εισαγωγών, την ομάδα διοικητικών μεριμνών, το QA & QC.

Μπορούμε να προσφέρουμε μια μεγάλη έκταση των υπηρεσιών αλυσιδών εφοδιασμού που συσσωρεύουν και ενσωματώνουν τις περιεκτικές υπηρεσίες για να καλύψουν τις μοναδικές απαιτήσεις σας.

Βασίζομαι σε μας για τις καινοτόμες λύσεις που προσαρμόζονται στις επιχειρησιακές ανάγκες σας.
Με η τεχνολογία, τη χρησιμοποίηση όλων των τρόπων μεταφοράς, και τη διαχείριση των σωστών συνεργατών, η οποία στοχεύουν εντυπωσιακά να βελτιώσει την παραγωγικότητά σας και να παραδώσει την που με τέτοιο τρόπο ώστε ικανοποιεί τις ανάγκες και τους επιχειρησιακούς στόχους σας.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. Anna qian
Τηλ.: : +86 15852662859
Φαξ : 86-510-85881876
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)